Att vara glad, lycklig och ledsen på en gång.

Att vara både glad, lycklig och ledsen på en gång.

Sitter här i den fantastiska värmen som landat i Stockholm, naturen har fullkomligt exploderat. De sista veckorna har varit omtumlande av glädje och sorg. Så jag vet knappt vad jag ska blogga om. Men just därför så bestämde jag mig för att jag skriva och berätta hur det känns när jag har lite skrivkramp.

Även om jag aldrig varit lyckligare än vad jag är idag, så pågår livet och saker händer.
Jag har just nu en Hero i mitt liv som svävar mellan liv och död. Jag hade hoppats få skriva om att hon mår toppen. Läkarna är fantastiska men till slut är det bara hoppet (han som skapade oss) som vi kan luta oss emot.

Min vän och Hero är den starkaste överlevare jag mött. Jag skulle vilja skriva så mycket fint om henne nu men orden räcker inte till. Jag har dock lärt mig att ta en dag i taget för att orka såt bredvid och titta på, jag vet att jag får ny kraft varje dag, men att jag inte vet något om morgondagen. Så jag fortsätter att hoppas och tro att hon klarar sig även denna gång.

Vad vill jag säga med detta nu då. Jo ta vara på dagen njut och var tacksam över det vi har tänk inte bara på allt som ska hända sen. Och våga tala om hur mycket du älskar dina nära, våga slösa med kärlek och uppmuntran.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Namn *