Styrelse

Kent Eliasson

Styrelseordförande

Kent arbetar som styrelseordförande och ledamot i ett antal tillväxtföretag i Norden och Storbritannien. I egna företaget ARCH genomför han uppdrag inom ägar- och styrelseutveckling. Kent har två barn och stort intresse för samtal med att utveckla personer med tillväxtidéer. Reser i Europa.

Lena Morin

Generalsekreterare och Ledamot

Lena är grundare av nxtME. Hon är även avspännings- och stressterapeut, incestöverlevare och föreläsare. Hon har även varit verksam i England, Österrike och USA. Hon har tre barn och ett stort intresse för träning och samtal som stärker och läker.

Gunilla Lindqvist

Ledamot och Kassör

Gunilla är aktiv volontär i nxtME. Hon är butikschef med hudvård, har eget företag inom ledarskap och coachning. Hon har tre barn och älskar att se människor växa. Har fotografering som intresse och av att njuta av naturen.

Charlotte Wihk

Ledamot och Sekreterare

Charlotte arbetar deltid på nxtME. Hon är ordförande för en förskola, har tre vuxna barn och jobbar även med barn och musik. Att skapa och driva projekt som främjar gemenskap över gränserna (kultur, ålder, kön mm) är hennes passion – och att cykla!

Karin Hasselström

Ledamot

Karin har bred erfarenhet inom marknadsföring och försäljning från flera branscher, både i Sverige och internationellt. Karin har ett flertal styrelseuppdrag och har inom nxtME fokus på digitala kanaler och kommunikation. Karin har tre barn och brinner för att stötta verksamhet som ger barn en bättre tillvaro och framtid.

Camilla Hettrel

Suppleant

Camilla Hettrel  är socionom och utbildad Marte meo terapeut  och arbetar heltid inom socialtjänsten. Hon är god man och har tre barn.

Om du vill nå någon i styrelsen så använd kontakt formuläret.